Prechod na cloud môže byť pre firmy strašiakom. Riešením je dobrá stratégia či rada od expertov



Služby informačných technológií založené na verejnom cloude sa za posledné desaťročie rapídne rozrástli a výdavky na lokálne úložiská naďalej rastú, a to z veľmi dobrých obchodných dôvodov. 

Zákazníci postupne prechádzajú na model ukladania dát ako služby, s cieľom zvýšiť agilitu a zrýchliť tempo inovácií. Avšak, doterajšie ponuky ukladania dát ako služby, túto transformáciu obmedzovali.

HPE GreenLake pre Block Storage je cloudová dátová služba ponúkaná na platforme HPE GreenLake edge-to-cloud, ktorá zjednodušuje správu lokálnych úložísk, s rýchlosťou a agilitou cloudovej prevádzky.

Tu je zopár dôvodov, prečo si vybrať HPE GreenLake pre Block Storage:

Rýchlejšie napredovanie vďaka agilite samoobslužného prostredia

HPE GreenLake pre Block Storage zjednodušuje lokálny ukladací priestor vďaka rýchlosti a agilite cloudového prevádzkového prostredia. Tým sa základná infraštruktúra stáva neviditeľnou a prevádzka sa zároveň presúva do prostredia aplikácie, nie infraštruktúry. Na rozdiel od tradičnej správy ukladacích priestorov, ktorá sa bežne používa pri iných možnostiach ukladacích priestorov ako služby, môžu správcovia pomocou služby HPE GreenLake pre Block Storage bezproblémovo obstarávať a poskytovať ukladacie priestory, aby mohli urýchliť nasadzovanie aplikácií a uvoľniť IT zdroje pre prácu na strategických iniciatívach.

Prevádzkovanie ľubovoľných aplikácií bez kompromisov

Plňte všetky zmluvy o úrovni služieb vďaka úrovniam blokového ukladacieho priestoru určeným pre kriticky dôležité, obchodne dôležité a všeobecné účely, ako aj najvyššej úrovni dostupnosti a výkonu. HPE GreenLake pre Block Storage poskytuje garantovanú 100 % dostupnosť dát pre kriticky dôležité aplikácie, ako aj špičkovú 99,9999 % prevádzkyschopnosť pre iné pracovné zaťaženia. Na porovnanie, bežná prevádzkyschopnosť, ktorú ponúkajú ukladacie priestory ako službu iných dodávateľov, je na úrovni 99,99 %.

Využívanie ako služba na požiadanie


Namiesto vlastníctva a údržby dátovej infraštruktúry budete mať k dispozícii prostredie s jednoduchým prístupom a využívaním. Vďaka flexibilnému modelu využívania ako služby sa vyhnete problémom s nadmerným a nedostatočným poskytovaním, rozpočtovým obmedzeniam v rámci investičných nákladov a zložitým cyklom obstarávania. Prostredníctvom úrovní ukladacieho priestoru optimalizovaných pre pracovné zaťaženie, jednoducho získate potrebné zdroje ukladacieho priestoru v priebehu niekoľkých dní. Nemusíte robiť starosti s vysokými počiatočnými nákladmi a platíte len mesačné predplatné.

Jednoduchšie a rýchlejšie poskytovanie ukladacích priestorov zameraných na aplikácie riadené umelou inteligenciou

Stačí vybrať úroveň ukladacieho priestoru a typ pracovnej záťaže, určiť politiku pre kapacitu či ochranu a môžete z analýz riadených umelou inteligenciou získavať automatické odporúčania najvhodnejšieho systému v rámci celého portfólia na optimalizáciu zmlúv o úrovni služieb. Nepotrebujete žiadne odborné znalosti v oblasti ukladacích priestorov a vyhnete sa aj neistotám spojeným s odhadovaním.


Automatizácia prevádzky ukladacieho priestoru vďaka službe riadenej umelou inteligenciou

Vďaka špičkovej technológii AI Ops pre infraštruktúru, ktorá riadi autonómne operácie a pomáha zabezpečovať nepretržitú a optimalizovanú prevádzku Vašich aplikácií, môžete predvídať narušenia a predchádzať im ešte skôr, ako sa vyskytnú. Vďaka odporúčaniam riadeným umelou inteligenciou sa zbavíte neistoty vyplývajúcej z odhadov pri správe dátovej infraštruktúry.

Zabezpečenie kvality služieb v prípade kriticky dôležitých aplikácií

HPE GreenLake pre Block Storage poskytuje inteligentnú kvalitu služieb (QoS) pre Vaše dôležité pracovné zaťaženia. Inteligentná kvalita služieb Vám umožní nastavovať priority tak, aby sa splnili očakávania týkajúce sa výkonu, čo znamená, že v prípade problémov so zdrojmi sa obmedzia operácie s nižšou prioritou.

Rýchle sprocesovanie

Môžete začať s prevádzkou rýchlo a jednoducho. Namiesto výberu konkrétneho systému alebo konfigurácie ukladacieho priestoru, si vyberiete len parametre služby vrátane úrovne dostupnosti, úrovne výkonu, rezervnej kapacity a trvania predplatného.

Správa odkiaľkoľvek

Globálna zjednotená správa umožňuje spravovať a monitorovať geograficky distribuované systémy z jedinej cloudovej konzoly, vďaka čomu je správa stoviek systémov rovnako jednoduchá ako správa jedného systému. Vďaka intuitívnemu používateľskému prostrediu založenému na softvéri ako službe (SaaS) máte všetko čo potrebujete na správu svojho portfólia dátovej infraštruktúry prístupné odkiaľkoľvek a z ľubovoľného zariadenia.

Rýchlejšie dosahovanie obchodných výsledkov

Namiesto správy infraštruktúry sa môžete sústrediť na urýchlenie výsledkov. Znížte riziko vďaka 100 % záruke dostupnosti pre kriticky dôležité pracovné zaťaženia a zvýšte agilitu vďaka predpovedaniu a automatickému riešeniu problémov ešte skôr, ako sa prejavia.


Kľúčové výsledky:

Zvýšenie času na dosiahnutie hodnoty:

99 % úspora prevádzkového času. Správcovia môžu sami spravovať úložisko za účelom rýchlejšieho nasadenie aplikácií.

Zníženie obchodného rizika:

100 % zaručená dostupnosť pre kritické aplikácie.

Riešenie problémov na základe umelej inteligencie:

86 % problémov je automaticky predpovedaných a vyriešených pomocou HPE InfoSight.


Ak sa chcete dozvedieť viac, poprípade Vás zaujíma konkrétne riešenie pre Vaše podnikanie, kontaktujte obchodného partnera spoločnosti Hewlett Packard Enterprise, spoločnosť eGroup Solutions, a. s., na adrese info@egroup.sk.


Zdroj: TOUCHIT

Čítať článok

Ak sa chcete dozvedieť viac, napíšte nám na sales@egroup.sk