Transformujte Vaše podnikanie s HPE GreenLake: Kľúč k inovácii
a efektívnosti


Služba, ktorá umožní Vašej organizácii využívať cloudové výhody bez nutnosti presunúť všetky Vaše dáta a aplikácie do verejného cloudu. HPE GreenLake od spoločnosti Hewlett Packard Enterprise (HPE) ponúka cloudové služby a infraštruktúru "as a Service" (aaS) priamo vo Vašom on-premise prostredí. Ak zvažujete vo firme otázku, ako sa pripraviť na digitálnu budúcnosť, prečítajte si tento článok.

Kľúčové vlastnosti HPE GreenLake:

1. Flexibilita a škálovateľnosť: organizácie môžu rýchlo prispôsobovať svoje zdroje podľa aktuálnych potrieb. HPE GreenLake poskytuje hybridný prístup ku cloudu, čo umožňuje organizáciám udržiavať niektoré pracovné záťaže on-premise, zatiaľ čo využívajú cloud pre iné. Táto flexibilita je cenná pre podniky s konkrétnymi compliance požiadavkami, ktoré vyžadujú on-premise infraštruktúru.

HPE GreenLake umožňuje organizáciám škálovať svoju IT infraštruktúru nahor alebo nadol na základe dopytu. Táto škálovateľnosť je obzvlášť výhodná pre podniky s premennými pracovnými záťažami alebo rastom.

2. Model platenia podľa spotreby: Firma platí iba za to, čo využíva, čo vedie k efektívnejšiemu využívaniu finančných prostriedkov. HPE GreenLake funguje na modeli platenia podľa skutočnej spotreby, čo umožňuje organizáciám platiť len za zdroje, ktoré skutočne využívajú.

3. Správa a monitorovanie: HPE GreenLake poskytuje nástroje na monitorovanie a správu využitia zdrojov, čo pomáha optimalizovať výkon.

4. Hybridné cloudové riešenia: Umožňujú organizáciám kombinovať on-premise a cloudové služby pod jednou správou.

5. Rýchlejšia implementácia: Zjednodušuje nasadzovanie nových technológií a riešení bez potreby výrazných investícií do infraštruktúry.

6. Ochrana dát, bezpečnosť: Poskytuje bezpečnostné riešenia a umožňuje organizáciám udržiavať kontrolu nad svojimi dátami. Pre odvetvia s prísnymi požiadavkami na bezpečnosť a compliance, HPE GreenLake ponúka on-premise riešenia, ktoré môžu organizáciám pomôcť splniť regulačné normy, pričom stále využívajú flexibilitu cloudu.

7. Spravované služby: HPE poskytuje komplexné spravované služby s GreenLake, starajúc sa o každodenné operácie, monitorovanie a správu infraštruktúry. To umožňuje organizáciám sústrediť sa na svoje hlavné obchodné funkcie.

8. Kontrola on-premise: Na rozdiel od plne verejných cloudových riešení, HPE GreenLake umožňuje organizáciám udržiavať kontrolu nad ich on-premise infraštruktúrou, pričom stále využívajú agilitu a škálovateľnosť spojenú s cloudovými službami.

9. Zjednodušené nákupy: HPE GreenLake zjednodušuje proces nákupu, poskytujúc jedinú súhrnnú faktúru za všetky spotrebované služby. To zjednodušuje finančný manažment a znižuje administratívne náklady.

10. Integrovaný manažment: HPE GreenLake poskytuje jednotné rozhranie pre manažment on-premise a cloudových zdrojov, čím zjednodušuje celkový IT manažment a znižuje komplexnosť hybridných prostredí.

HPE GreenLake ponúka rôzne varianty a riešenia, ktoré sú prispôsobené potrebám organizácií a ich IT infraštruktúre. Tu sú niektoré z hlavných variantov HPE GreenLake:

1. HPE GreenLake Flex Capacity: základné riešenie, ktoré umožňuje organizáciám platiť iba za skutočne využívané zdroje. Poskytuje flexibilitu a škálovateľnosť pre on-premise infraštruktúru.

2. HPE GreenLake for Compute: táto verzia sa zameriava na poskytovanie flexibilného výpočtového výkonu. Organizácie môžu škálovať výpočtové zdroje podľa svojich potrieb.

3. HPE GreenLake for Storage: poskytuje flexibilné a škálovateľné úložné riešenia. Organizácie môžu dynamicky prispôsobovať svoje kapacity úložiska podľa aktuálnych potrieb.

4. HPE GreenLake for Data Protection: riešenie je zamerané na poskytovanie bezpečného a spravovaného riešenia pre ochranu dát a obnovu. Zabezpečuje dostatočné kapacity pre zálohovanie a obnovu dát.

5. HPE GreenLake for Virtualization: poskytuje spravované služby pre virtualizačné prostredie. Pomáha organizáciám efektívne využívať virtualizačné technológie podľa potrieb.

Záver

HPE GreenLake nie je len služba, ale skutočný partner pre organizácie, ktoré hľadajú inovatívne riešenia pre svoje IT potreby. Jeho flexibilita, škálovateľnosť a prispôsobivosť ho robia výnimočným hráčom na trhu. Transformujte svoje podnikanie s HPE GreenLake a získajte konkurenčnú výhodu v dnešnom digitálnom svete.
Každá organizácia by mala zhodnotiť svoje konkrétne požiadavky a strategické ciele, aby určila, či je HPE GreenLake pre ňu vhodným riešením.
Ak chcete vedieť viac o tom, ako HPE GreenLake môže transformovať Vaše podnikanie, kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky a my Vám poskytneme bezplatnú  konzultáciu. Naši odborníci sú pripravení pomôcť Vám objaviť nové možnosti a zabezpečiť, aby bolo Vaše podnikanie pripravené na digitálnu budúcnosť.

Zdroj: HNONLINE

Čítať článok

Ak sa chcete dozvedieť viac, napíšte nám na sales@egroup.sk